Prezentare

Dimian Group este producătorul numărul 1 de produse publicitare din Teleorman !

testi_1Dimian Group asigură servicii de promovare outdoor din anul 2007 prin afișare stradală a reclamelor pe panouri publicitare outdoor, litere volumetrice, roll-up-uri, panouri iluminate, citylight-uri, bannere, mesh-uri de mari dimensiuni. Dimian Group foloseşte utilaje de ultimă generaţie, materiale de cea mai bună calitate, devenind astfel producătorul numărul 1 de produse publicitare din Teleorman. Dimian Group a fost înființată în 2007 în incinta fabricii de termopane Comina, Comuna Țigănești, la numai 10 km de Municipiul Alexandria, județul Teleorman.

Societatea funcționează fără întrerupere, de la înființare și până în present, și a dat dovadă de seriozitate față de clienți și furnizori, oferind permanent produse si servicii de calitate.

De asemenea, societatea s-a implicat în proiecte care țin de responsabilitate socială, sponzorizand activități și manifestări cu caracter social. Dimian Group s-a impus pe piața locală și națională prin calitate şi profesionalism având ca principal obiectiv satisfacerea cerințelor clienților.

Datorită dezvoltării continue și diversificării producției și serviciilor, firma vă mai poate oferi: reamenajări de localuri (baruri, pub-uri, restaurant), organizarea evenimentelor corporate, etc.

Fiind în plină expansiune, vă propunem o colaborare pe termen lung, prin personalizarea afacerii dumneavoastră ce implică litere volumetrice, colantari auto, pixuri si tricouri personalizate, bannere, meshuri, etc. Având în vedere că vă desfașurați activitatea și pe teritoriul județului Teleorman, vă putem ajuta inclusiv prin consultanță în domeniul advertisingului.

În speranța că vom obține un feedback pozitiv din partea dumneavoastră, nu ezitați să ne contactați.

Vă mulțumim!